La Unión Musical La Flamenca celebra el 16è Festival de Guitarra de la Llagosta

0
111

El Centre Cultural acollirà aquest dissabte, 17 de juliol, la 16à edició del Festival de Guitarra de la Llagosta, que organitza la Unió Musical La Flamenca. L’esdeveniment porta per nom aquest any La Juerga Flamenca.

Les entrades per aquest concert ja estan exhaurides. El Festival de Guitarra Flamenca de la Llagosta recupera la seva celebració presencial, després de l’edició virtual de l’any passat a causa de la pandèmia. L’acte comptarà amb totes les mesures de prevenció davant la Covid-19 que s’exigeixen actualment.

Al Festival La Juerga Flamenca actuarà l’alumnat de la Unió Musical La Flamenca, que recrearà les trobades de flamenc popular que tenien lloc a qualsevol lloc i a qualsevol moment.

Publicitat