La prèvia

0
112

FUTBOL SALA
FS Unión Llagostense – Teià Futbol Cinc B 
El FS Unión Llagostense rebrà demà dissabte la visita del cuer de la fase pel títol de la Primera Nacional, el Teià Futbol Cinc B, que suma un empat. Aquesta serà l’antepenúltima jornada de la fase final i els llagostencs tindran una oportunitat per mantenir el pols per la victòria de la lliga. El conjunt de la nostra localitat ocupa el tercer lloc, amb 10 punts, i encara té un partit pendent. Els dos primers classificats són el Betània Patmos, amb dos partits pendents, i el Padre Damián, amb 12 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Caldes de Montbui B
El CE La Llagosta ocupa el quart lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 17 punts, i el pròxim partit serà l’últim de la temporada contra el Caldes de Montbui B, que és tercer amb 20 punts. Si els llagostencs guanyen, quedarien al tercer lloc per una millor diferència de gols en el global amb els calderins. El duel es disputarà demà dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert a les 17 h.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017  – Cabrera

El CB La Llagosta 2017 jugarà la penúltima jornada de la fase regular de la Territorial B sub-25. L’equip llagostenc, líder amb sis victòries, rebrà el segon, el Cabrera, que empata amb els llagostencs amb sis victòries. El duel se celebrarà diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 12.30 h.

Publicitat