La prèvia

0
52

FUTBOL SALA
Joventut d’Elx  – CD La Concordia 
El CD La Concordia jugarà demà dissabte la segona ronda del play-off d’ascens a la pista del Joventut d’Elx. L’eliminatòria es decidirà en un únic partit, amb la possibilitat de pròrroga i penals en cas d’empat. Les llagostenques van a terres alacantines amb l’objectiu de guanyar el duel per passar a la fase final per l’ascens a la Primera Divisió espanyola. La Concordia va guanyar fa dues setmanes el Joventut d’Elx per 2 a 1 en l’últim partit de la segona fase regular de la temporada, però una setmana abans havia perdut 5 a 1 a Elx. La Concordia hi anirà amb la baixa de Naiara.

Albelda – FS Unión Llagostense
El FS Unión Llagostense, que ocupa el cinquè lloc amb set punts i un partit pendent, visitarà demà dissabte l’Albelda, penúltim classificat amb tres punts. Els llagostencs van guanyar la jornada passada contra el Ripoll, en un bon partit, per 3 a 1.

FUTBOL
CE La Llagosta  Atlètic del Vallès B
El CE La Llagosta ocupa el cinquè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana amb 14 punts. El llagostencs van empatar la jornada passada al camp del complicat Palau-solità i Plegamans (1-1), que és un dels aspirants a l’ascens de categoria. La Llagosta rebrà l’Atlètic del Vallès B, que és el vuitè classificat amb deu punts i en l’últim partit disputat va empatar contra el Ramassà (2-2).

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017

Descansa.

Publicitat