Dijous, 25 abril 2024
12.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castellón – CD La Concordia 
El CD La Concordia es juga dissabte el passi de la primera ronda del play off d’ascens. L’eliminatòria es disputarà en un únic partit i a casa de l’equip millor classificat durant la segona fase de la Segona Divisió. Per aquest motiu, les llagostenques visitaran la pista del FEME Castellón, que va acabar al segon lloc; mentre que la Concordia va certificar el tercer lloc la jornada passada amb un triomf contra el líder, el Joventut d’Elx (2-1). Durant la segona fase, la Concordia va empatar a la seva pista contra el Castellón (2-2) i va perdre a la segona volta, a domicili (2-1).

FS Unión Llagostense – Ripoll
El FS Unión Llagostense, que ocupa el setè lloc amb quatre punts i un partit pendent, rebrà dissabte el Ripoll, tercer classificat amb set punts. Els llagostencs no van jugar cap partit la setmana passada perquè el seu rival, l’Olímpic Argentona es va quedar sense pista. La Unión Llagostense jugarà dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19.30 h.

FUTBOL
Palau-solità i Plegamans – CE La Llagosta
El CE La Llagosta ocupa el cinquè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 13 punts. El pròxim partit dels llagostencs tindrà lloc dissabte al camp del segon classificat, el Palau-solità i Plegamans. Els del Vallès Occidental són segons amb 22 punts després d’un balanç de set victòries i un empat.

HANDBOL
Joventut Handbol
– La Salle Bonanova Júnior
El sènior masculí del Joventut Handbol La Llagosta ha acabat la fase regular de la Copa Federació de Tercera Catalana i ara lluitarà pel novè lloc de la classificació. El conjunt de la nostra localitat haurà d’afrontar una primera eliminatòria a doble partit contra La Salle Bonanova Júnior. El partit d’anada es disputarà divendres al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 21.15 h; i la tornada serà a la pista de La Salle Bonanova Júnior, diumenge a les 11 h. En cas de passar els llagostencs la primera eliminatòria, disputaria una segona contra l’Esplugues C. Si perd el doble partit contra La Salle, el Joventut Handbol quedaria a l’onzè lloc de la Copa Federació de Tercera Catalana.

BÀSQUET
Sant Cugat Negre – CB La Llagosta 2017

El sub-25 del CB La Llagosta ocupa el primer lloc en solitari amb sis victòries i una derrota. L’equip llagostenc visitarà dissabte la pista del Sant Cugat Negre, equip que ja va guanyar la setmana passada a casa, 63 a 59. L’equip del Vallès Occidental és penúltim amb tres victòries i tres derrotes.

JUDO
Copa Catalunya cadet

L’AE Karate-Judo La Llagosta participarà en la Copa Catalunya cadet amb cinc lluitadors. El campionat català tindrà lloc diumenge al pavelló de Badia del Vallès i comptarà amb Paula Bienvenido, Samuel García, Joel Bienvenido, Ángel Suárez i Gerard Rodríguez.

Publicitat

Publicitat

Més notícies