La prèvia

0
89

FUTBOL SALA
Joventut d’Elx – CD La Concordia
El CD La Concordia aspira a aconseguir una de les dues últimes places per passar a la tercera fase d’ascens de la Segona Divisió. Les llagostenques disputaran dissabte el partit ajornat de la primera volta a la pista del Joventut d’Elx, que és líder destacat amb 59 punts i ja té el bitllet per la següent fase. Un duel complicat per a les llagostenques, que necessiten guanyar per defensar la seva tercera plaça, amb 43 punts. La Concordia està empatada amb Les Corts, que són quartes, i té dos punts més que les cinquenes, l’Eixample, que també té un partit pendent que jugarà el cap de setmana contra el Red Star, de Saragossa.

La pròxima setmana La Concordia tancarà la segona fase amb la disputa de l’última jornada i també jugarà contra el Joventut d’Elx, tot i que en aquesta ocasió a casa.

FS Unión Llagostense – Betània Patmos
El FS Unión Llagostense rebrà dissabte el Betània Patmos amb l’objectiu de guanyar el partit i apropar-se als primers llocs de la classificació, en la fase pel títol després de tres jornades. El Betània Patmos suma tres punts després de guanyar la jornada passada contra el Montsant Sala 5, per 1 a 2, i té encara pendent la primera jornada perquè el duel es va ajornar contra el Prat. El partit entre el FS Unión Llagostense i el Betània Patmos tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo, a les 17.15 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Corró d’Amunt
El CE La llagosta ocupa el setè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb nou punts, empatat amb el vuitè classificat, l’Atlètic del Vallès B. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Corró d’Amunt, que aquesta jornada va golejar el Ramassà, per 6 a 0. El duel es preveu disputar al Camp Municipal Joan Gelabert a partir de les 17 h.

HANDBOL
Joventut Handbol

Descansa.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017
Descansa.

Publicitat