Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Obert el termini per optar als ajuts per a casals d’estiu

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el termini de presentació de sol·licituds per optar als ajuts per a la participació als casals d’estiu 2019. Les persones interessades poden presentar la instància corresponent fins al 31 de maig a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El tràmit també es pot fer per internet.

Seran beneficiaris d’aquestes ajudes els menors empadronats a la Llagosta, amb edats compreses entre els 3 i els 17 anys inclosos i que reuneixin els requisits exigits. Els menors hauran d’estar inscrits a qualsevol casal d’estiu que estigui organitzat per centres educatius, esportius, culturals i socials sense afany de lucre i que es facin als següents equipaments municipals: centres educatius públics d’educació Primària, CEM El Turó, Centre Cultural i instal·lacions esportives municipals.

Publicitat

Publicitat