L’Ajuntament rep el Segell Infoparticipa 2020

0
89

L’Ajuntament de la Llagosta ha rebut el Segell Infoparticipa 2020 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquest ha estat el quart any seguit que el Consistori llagostenc obté aquesta distinció.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha complert el 94% dels indicadors, 49 dels 52 establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB. El Consell Certificador del Segell Infoparticipa contrasta els resultats del Laboratori de Periodisme de la UAB, d’acord amb la Llei de Transparència del 2013, i atorga les distincions.

El lliurament del Segell Infoparticipa 2020 a diverses administracions va tenir lloc ahir a l’Auditori de la UAB. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, va recollir el diploma.

Publicitat