Dimecres, 24 abril 2024
16 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castellón CD La Concordia
El CD La Concordia ocupa el tercer lloc amb 43 punts, amb un partit pendent, de la segona fase de la Segona Divisió. Les llagostenques no van poder segellar el passi a la tercera fase el cap de setmana passat en empatar contra les Corts (1-1) i per això ho voldran aconseguir dissabte a la pista del Castellón, que és el segon classificat amb 49 punts. Les jugadores de la nostra localitat necessiten fer, com a mínim, el mateix resultat que les Corts, que és cinquè amb 40 punts i té un partit més, per assolir matemàticament quedar entre les quatre primeres classificades. Les Corts rebrà dissabte el CN Caldes.

Després del duel contra el Castellón, la Concordia tindrà l’últim partit de la segona fase a casa contra el Joventut d’Elx i el duel ajornat contra el mateix equip, però a domicili.

Sansur FS Unión Llagostense
El FS Unión Llagostense disputarà el cap de setmana la segona jornada de la fase pel títol de la Primera Nacional. Els llagostencs van empatar a la primera jornada contra el Montsant Sala 5 (1-1) i voldran sumar el primer triomf de la segona fase contra el Sansur, que va perdre a la primera jornada contra el Padre Damián (4-1).

FUTBOL
Complex Julià Sant Esteve de Palautordera – CE La Llagosta
El CE La Llagosta ocupa el 8è lloc, el grup 11 de la Quarta Catalana, amb vuit punts. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp del Complex Julià Sant Esteve de Palautordera, que és cinquè amb deu punts.

HANDBOL
Joventut Handbol
Laietà Argentona
El Joventut Handbol La Llagosta rebrà dissabte el Laietà Argentona, a la penúltima jornada de la Copa Federació de la Tercera Catalana. El conjunt llagostenc ha perdut els dos partits disputats d’aquesta competició i contra el Laietà Argentona buscaran el primer triomf. Mentre l’equip de la nostra localitat és cuer sense punts, el Laietà Argentona és segon amb tres punts. El duel es disputarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017 – Sant Ignasi
El CB La Llagosta 2017 és líder, del grup 2B de la Territorial, amb 4 victòries i una derrota; seguit del Sant Ignasi i el Cabrera, amb tres victòries. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el Sant Ignasi al CEM El Turó, a les 13 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies