La prèvia

0
53

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Les Corts
El CD La Concordia vol sumar la segona victòria de la segona fase contra un rival directe per passar a la tercera ronda. L’equip llagostenc encadena tres empats i un d’aquests va ser a la primera volta contra les Corts (3-3). Si les llagostenques guanyen contra les Corts, suposarà el passi matemàtic a la tercera ronda, perquè s’hauran assegurat quedar entre les quatre primeres classificades quan falten dues jornades per acabar la fase. Les Corts ocupa el quart lloc amb 39 punts, seguit de l’Eixample, cinquè, amb 38 punts; mentre que la Concordia és tercera amb 42 punts i un partit pendent.

El duel de la Concordia contra Les Corts serà demà dissabte a les 13.15 h al Pavelló Antonio García Robledo.

FS Unión Llagostense – Montsant Sala 5
El FS Unión Llagostense iniciarà demà dissabte la segona fase pel títol, que es disputarà en una lligueta d’una única volta entre els cinc primers classificats dels dos grups de la Nacional Catalana. A més, no s’arrossegaran els punts. El primer compromís dels llagostencs serà contra el Montsant Sala 5, que va ser l’equip més fort de la primera fase al grup B. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 16 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Ametlla Associació Esportiva
El CE La Llagosta, que ocupa el sisè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana amb set punts, rebrà demà l’Ametlla Associació Esportiva. El rival llagostenc és l’últim classificat amb només un punt. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
Joventut Handbol

Té jornada de descans.

BÀSQUET
Sant Ignasi – CB La Llagosta 2017
El CB La Llagosta 2017, que lidera el grup 2B de la Territorial sub-25, visitarà demà la pista del Sant Ignasi, que és tercer amb dues victòries i dues derrotes. Els llagostencs són líders en solitari amb un ple de victòries.

Publicitat