La prèvia

0
51

FUTBOL SALA
Red Star Zaragoza – CD La Concordia
El CD La Concordia iniciarà demà dissabte la segona volta a la pista del Red Star Zaragoza. Les llagostenques van tancar la primera volta al tercer lloc amb 41 punts, amb un partit pendent, i tenen com a objectiu acabar entre les quatre primeres classificades per passar a la següent fase. L’equip aragonès és antepenúltim amb 33 punts. Al partit de la primera volta, la Concordia va guanyar per 4 a 1.

FS Unión Llagostense – Sagrerenc
Teià Futbol Cinc B FS Unión Llagostense
El FS Unión Llagostense disputarà entre avui divendres i diumenge els dos últims partits de la fase regular del grup B de la Lliga Nacional amb l’objectiu d’acabar entre els cinc primers classificats. Avui, els llagostencs rebran el Sagrerenc a les 20 h al CEM El Turó per jugar el partit posposat de la jornada 6 del campionat. Diumenge, visitaran la pista del Teià Futbol Cinc B en l’últim partit de la fase regular.

Els llagostencs ocupen el setè lloc amb 13 punts, amb un partit menys que la resta, i els llocs per fer la fase pel títol està a tan sols un punt. La cinquena plaça està ocupada pel Teià Futbol Cinc B. En cas de guanyar divendres contra el Sagrerenc, que és antepenúltim amb vuit punts, als llagostencs se’ls posaria de cara acabar entre els cinc primers classificats, si aconsegueixen puntuar diumenge a Teià.

FUTBOL
CE La Llagosta
Té jornada de descans.

HANDBOL
Joventut Handbol

Té jornada de descans.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017
Té jornada de descans.

Publicitat