Dissabte, 20 abril 2024
13.7 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia
Té jornada de descans.

FS Unión Llagostense – Atlètic Arrahona
El FS Unión Llagostense tornarà a competir després de setmanes sense disputar partits i superar, fins i tot, un confinament per la Covid-19. L’equip llagostenc rebrà demà dissabte l’Atlètic Arrahona-Can Jonqueras, que és penúltim amb cinc punts. Pel que fa als llagostencs, ocupen el setè lloc amb deu punts i arrosseguen un partit ajornat. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.30 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Santa Eulàlia de Ronçana
El CE La Llagosta, que ocupa el quart lloc del grup 11 de la Quarta Catalana amb set punts, rebrà demà dissabte el segon classificat, el Santa Eulàlia de Ronçana, que suma 12 punts i que ve de guanyar contra l’últim, el Ramassà, per 3 a 1. El partit es disputarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

HANDBOL
Joventut Handbol

Té jornada de descans.

BÀSQUET
CB La Llagosta 2017 – CB Ramon Llull
El sub-25 del CB La Llagosta 2017 lidera amb tres victòries el grup 2 de la Territorial B. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte contra el Ramon Llull Blanc al CEM El Turó a les 9.30 h. La setmana passada, l’equip llagostenc va imposar-se precisament contra el Ramon Llull Blanc per 50 a 61.

Publicitat

Publicitat

Més notícies