Les obres de la nova plataforma intermodal començaran el 2022

0
78

Les obres de construcció de la plataforma intermodal de mercaderies de la Llagosta començaran a principis del 2022. Així ho va comunicar Adif (Administrador de Infraestructuras Ferroviarias) a l’Ajuntament de la Llagosta en una reunió telemàtica que va comptar amb la participació de l’alcalde, Óscar Sierra, i del regidor d’Urbanisme, Marc Ruiz.

El Centre logístic intermodal de la Llagosta estarà situat al costat de l’Estació de Rodalies. Aquest projecte pretén potenciar la instal·lació de la Llagosta, que en l’actualitat dedica prioritàriament la seva activitat al trànsit d’automòbils i que està situada en una zona connectada a xarxes vià­ries d’alta capacitat i de gran activitat industrial. A més, disposa de totes les presta­cions i dimensions per ampliar i millorar la seva infraestructura i incorporar noves funcionalitats, que la posicionin com a nus estratègic i passi a ser una plataforma intermodal de primer ordre a l’entorn més proper a Barcelona, per captar més trànsits internacionals.

Les obres de la plataforma intermodal es faran en tres fases. La primera començarà a executar-se el 2022. A finals de l’any passat, Adif va presentar el projecte a l’Ajuntament de la Llagosta, que va presentar una sèrie d’al·legacions, bàsicament sobre els accessos des de la C-17 a la nova plataforma intermodal.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha destacat que “es dona una passa més per fer realitat un projecte per millorar l’economia de la Llagosta i apostar per la mobilitat sostenible”. “Serà una gran oportunitat per crear llocs de treball a la nostra localitat”, ha remarcat Sierra. L’alcalde ha agraït “el compromís del Govern Central en aquest projecte”. “Durant molts anys, amb altres polítics governant a Madrid, vaig anar a moltes reunions que no van servir per a res”, ha recordat l’alcalde.

Publicitat