La prèvia

0
14

FUTBOL SALA
CD La Concordia  Castellón
El CD La Concordia ocupa el tercer lloc, de la segona fase de la Segona Divisió, amb 40 punts. Dissabte, rebrà el segon classificat amb l’oportunitat de guanyar-se el lloc, en cas de victòria. El segon classificat és el Castellón, que suma 42 punts i ve d’empatar contra l’Eixample, 2 a 2. El partit es disputarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 17 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – CF Martorelles B
El primer partit oficial del 2021 del CE La Llagosta es preveu dissabte, a les 17 h, al Camp de Futbol Joan Gelabert contra el CF Martorelles B, que és cuer sense punts. Pel que fa a l’equip llagostenc, que fa dues setmanes que té jornada de descans i per aquest motiu ha jugat partits amistosos, suma tres punts i és quart classificat. Fa tres setmanes va empatar contra el CF Martorelles, de la Tercera Catalana, per 1 a 1; fa dues, va perdre contra La Farga XXI, per 1 a 2; i dissabte, també va caure contra el Sant Genís-Penitents B, per 3 a 4.

Publicitat