Dijous, 25 abril 2024
12.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Les Corts CD La Concordia
El CD La Concordia disputarà la segona jornada de la segona fase de la Segona Divisió espanyola després d’iniciar-la amb victòria contra el Zaragoza, per 4 a 1. Les Llagostenques disputaran el cap de setmana el partit contra Les Corts, que ocupa el cinquè lloc amb 33 punts, empatat amb el quart, l’Eixample. Pel que fa a les llagostenques ocupen el tercer lloc, en zona de promoció d’ascens, amb 39 punts.

FS Unión Llagostense A – Montsant Sala5
El FS Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc, del grup A, amb deu punts i un partit pendent. El pròxim duel serà dissabte contra el líder, el Montsant Sala5, que suma 16 punts. El partit es preveu disputar a les 17.30 h al Pavelló Antonio García Robledo.

HANDBOL
Joventut Handbol – Canovelles Negre
El Joventut Handbol iniciarà diumenge la Copa Federació de la Tercera Catalana, sense ascensos ni descensos. L’equip dirigit per Luis Canalejas jugarà la primera jornada diumenge contra el Canovelles Negre, a les 13 h al Pavelló Antonio García Robledo.

FUTBOL
CE La Llagosta – Sant Genís-Penitents B
El CE La Llagosta disputarà dissabte el tercer amistós des de la represa competitiva. L’equip havia de disputar el primer partit oficial del 2021 contra el Lliçà d’Amunt, però el rival s’ha retirat. Així, l’equip llagostenc rebrà el Sant Genís-Penitents B, a les 17 h, al Camp Municipal Joan Gelabert. La setmana passada va perdre contra La Farga XXI, per 1 a 2, i fa dues, va empatar al camp del CF Martorelles, 1 a 1. La pròxima setmana, La Llagosta preveu reprendre la Quarta Catalana contra el CF Martorelles B.

Publicitat

Publicitat

Més notícies