May Bonner publica la seva quarta novel·la romàntica amb ‘Cisne Blanco’

0
63


May Bonner, pseudònim de la llagostenca escriptora Mayte Bonilla, ha publicat un quart llibre de novel·la romàntica, Cisne Blanco. La nova publicació de la llagostenca es podrà comprar a les principals plataformes digitals a partir del 8 d’abril i ja es pot adquirir anticipadament.

El llibre tracta sobre la història d’amor d’una ballarina, que ha d’anar a Anglaterra per recuperar-se d’un accident. Aleshores, coneix a un xòfer i tots dos s’enamoren, però es troben diverses dificultats per poder estar junts. En aquesta novel·la romàntica, May Bonner ha volgut ambientar-la en els anys trenta del segle XX. “És una època que sempre m’ha interessat i va ser una època molt convulsa. Venim dels feliços anys vint, una depressió econòmica i l’emigració”, admet l’escriptora, que explica que “va ser una època que políticament el discurs es va polaritzar moltíssim”.

La nova publicació de May Bonner té el suport de l’editorial internacional Penguin Random House, dins la col·lecció romàntica Selecta. “En un principi el llibre es publica en format digital, però després veurem si finalment s’imprimeix també. Des del principi, la relació amb aquesta editorial està sent molt bona i es podrà adquirir a les principals plataformes, com ara Amazon, La Casa del Llibre…”, explica May Bonner, que no preveu fer, ara per ara, una presentació presencial per la situació sanitària de la Covid-19.

Publicitat