Divendres, 26 abril 2024
10.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Zaragoza
El CD La Concordia iniciarà la segona fase de la Segona Divisió espanyola dissabte contra el Zaragoza. L’equip llagostenc va tancar la primera fase la setmana passada com a líder amb un total de 36 punts, que arrossega a la segona fase. Aquesta fase estarà formada pels quatre millors equips del grup 2A i 2B. La lligueta compta amb Joventut d’Elx (46 punts), Castellón (38), la Concordia (36), l’Eixample (33), Les Corts (30), Castelldefels (29), Zaragoza (27) i CN Caldes (24).

El primer partit de les llagostenques en aquesta nova fase tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a partir de les 17 h.

Escola Betània Patmos – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense jugarà finalment dissabte el partit contra el Betània Patmos. El duel estava en l’aire, però finalment la Federació Catalana de Futbol Sala ha donat el vistiplau al duel. L’equip de la nostra localitat es presentarà al partit sense haver pogut fer cap entrenament durant la setmana. El Betània Patmos va perdre la jornada passada a la pista del Sansur, per 4 a 1, i ocupa el quart lloc amb deu punts. Els llagostencs, amb el partit pendent contra el Sagrerenc, és cinquè classificat amb deu punts.

FUTBOL
CE La Llagosta – La Farga
Segon partit amistós del primer equip del CE La Llagosta. Aquesta jornada es reprèn la Quarta Catalana, però l’equip llagostenc té jornada de descans. Per aquest motiu, l’equip de Manuel Iglesias rebrà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert la Farga. El duel es preveu dissabte a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies