L’Escola d’Adults homenatja a la dona científica pel Dia Internacional de les Dones

0
92

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ha commemorat el Dia Internacional de les Dones amb un homenatge a la dona científica. L’alumnat de l’escola d’adults ha penjat diverses pancartes en un mural -amb fotografies, textos i codis QR- dins de l’equipament amb informació sobre dones científiques de diferents èpoques i països. També, s’ha publicat un mural virtual amb imatges i podcasts.

D’entre les dones que s’han destacat, hi havia al mural físic la química Rosalind Franklin o al mural virtual, els podcasts parlant de la matemàtica Ada Lovelace o l’etòloga Jane Goodall, entre moltes altres. “El CFA La Llagosta vol posar en valor, un any més, la figura de la dona. Encara avui dia cal lluitar per aconseguir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes arreu del món. I a l’àmbit científic, també”, informa l’Escola d’Adults.

Hecho con Padlet

Publicitat