Entren en vigor les noves mesures per evitar la propagació de la Covid-19

0
86

Avui han entrat en vigor les noves mesures aprovades per la Generalitat per la pandèmia de la Covid-19 que estaran vigents durant una setmana. En l’hostaleria, la principal novetat és que els establiments podran obrir entre les 7.30 i les 17 hores. La resta d’horari serà per a recollida en establiment o lliurament a domicili. En les terrasses, hi haurà limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.

En esports, s’autoritzen les competicions catalanes per a majors de 16 anys.

En educació, es permeten les activitats extraescolars, de lleure i esportives des de cicle Infantil fins a Batxillerat i cicles formatius que es realitzin dins o fora dels centres educatius amb un màxim de 6 persones (a excepció de les que preservin el grup bombolla).

En les universitats, en les activitats teòriques presencials, es podrà considerar l’augment de la presencialitat simultània restringida fins a un màxim del 30% de l’alumnat de cada universitat.

Publicitat