La prèvia

0
101

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Ripollet
El CD la Concòrdia disputarà demà dissabte contra el Ripollet l’última jornada de la fase regular del subgrup 2A de la Segona Divisió espanyola, tot i que encara tindrà un partit més ajornat contra l’Aliança Mataró. L’equip de Javier Ruiz ocupa el segon lloc amb 30 punts, empatat amb el líder, l’Eixample. Si el conjunt barceloní empata o perd, una victòria de les llagostenques les asseguraria el primer lloc de la fase regular. En cas que l’Eixample guanyi, la Concòrdia hauria de guanyar contra el Ripollet i empatar, com a mínim, en el duel ajornat contra el Mataró per acabar al primer lloc del subgrup 2A. El duel de la Concòrdia contra el Ripollet serà demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 17 h.

Padre Damián B – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense jugarà diumenge a la pista del líder del grup B de la Lliga Nacional, el Padre Damián B, que suma 11 punts. Els llagostencs ocupen el setè lloc amb set punts i vénen de guanyar el partit contra l’Autocorb per 5 a 2. El Padre Damián B va imposar-se la jornada passada a la pista del Sansur per 4 a 5.

Publicitat