Dimecres, 24 abril 2024
11.3 C
La Llagosta

La Llagosta commemorarà dilluns el Dia Internacional de les Dones

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta ha preparat diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març. El mateix 8 de març, a les 19 h, es podrà seguir pel canal de Youtube de l’Ajuntament l’acte institucional del 8 de març Dia Internacional de les Dones. La lectura del manifest la farà l’entitat Resistència Literària.

Tot seguit, es farà el lliurament dels premis del Tercer Concurs de Microrelats del Dia Internacio­nal de les Dones. El certamen ha estat convocat per les regidories d’Igualtat i Cultura, la Biblioteca de la Llagosta i Resistència Literària. El millor relat tindrà com a premi 150 euros en metàl·lic. El segon premi serà de 75 euros i el tercer consistirà en un lot de llibres.

A les 19.30 h i també pel canal de Youtube de l’Ajuntament, es podrà veure un concert de violoncel a càrrec d’Alicia García López. Aquesta activitat és organitzada per l’Escola Municipal de Música de la Llagosta.

El 10 de març, a les 18.45 hores, al canal de Youtube de l’Ajuntament, es podrà seguir L’Hora del conte, a càrrec de Puri Ortega.

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta també commemorarà el 8 de març amb un treball interdisciplinari sobre les dones a la ciència.

A més, el 8 de març, durant tot el dia, les dones es podran matricular gratuïtament al Complex Esportiu Municipal El Turó en la modalitat que desitgin, pagant el 50% de la modalitat escollida i de la mensualitat del mes d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies