Dimecres, 22 març 2023
15.1 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta registra 16.148 oients únics per internet el 2020

Ràdio la Llagosta va registrar 16.148 oients únics per internet durant el 2020, segons les dades registrades per Centova Cast. Aquest és el sistema de control d’emissions de ràdio en línia més usat del món, que ha elaborat un informe amb les dades enregistrades el 2020.

Segons aquest informe, l’emissora municipal de la nostra localitat té una mitjana mensual d’uns 1.300 oients únics. El mes que més usuaris únics va registrar va ser el mes de març, amb 5.529. Precisament, el pic més alt de les dades coincideix amb l’inici de l’estat d’alarma i el primer confinament a causa de la Covid-19.

Ràdio la Llagosta ofereix emissions per internet les 24 hores del dia a través de la seva pàgina web, on destaquen programes d’entreteniment com ara el Cien éxitos de siempre, que durant els primers mesos de confinament va emetre una edició especial.

Més de 5.000 descàrregues de podcasts

Ràdio la Llagosta té continguts disponibles a la carta, que durant el 2020 van obtenir més de 5.000 descàrregues entre els serveis d’Ivoox i Spotify. D’entre els programes que hi ha disponibles, destaquen els programes dels serveis informatius, amb Contrapunt i La Jugada. A més, hi ha programes d’entreteniment amb Lxs Idiotas, Arte y Duende, Glocal, El lado oscuro i 100.4 in Session.

Publicitat

Publicitat

Més notícies