Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El taller d’escriptura de la Biblioteca emet un programa especial pel Dia Mundial de la Poesia

El taller d’escriptura creativa de la Biblioteca Municipal de la Llagosta ha emès un programa especial a Ràdio La Llagosta pel Dia Mundial de la Poesia, que s’escau avui dimarts 21 de març. El contingut, de més d’una hora de durada, s’ha pogut sentir a partir de les 18 h per l’emissora municipal i forma part del programa d’activitats de les Festes de Sant Josep.

El programa literari ha estat format per una dotzena de persones, que formen part del taller d’escriptura, coordinat per Conchi Fernández i presentat pel locutor José Francisco Artacho. El programa també es pot sentir al canal d’Ivoox de Ràdio La Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies