Montserrat B. Valencia, a la categoria de vídeo, i fel.ipe, a la de fotografia, guanyadors del concurs de Carnaval

0
61
1er premi de foto i de vídeo

Avui s’ha fet públic el veredicte del jurat del Concurs de Carnaval 2021, convocat a través de les xarxes socials Facebook i Instagram per l’Ajuntament de la Llagosta. A la categoria vídeo, el primer premi, dotat amb 180 euros, ha estat per Montserra B. Valencia, pel vídeo Tinku Bolivia. A la modalitat fotografia, fel.ipe s’ha emportat les 150 euros del primer premi per Samurai de Cartón.

Al certamen han participat més de 40 perfils entre les dues categories, que entre l’11 i el 16 de febrer han penjat les seves fotos i vídeos a una de les xarxes socials, Facebook o Instagram, amb l’etiqueta #concurscarnestolteslallagosta21. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha volgut animar als veïns i veïnes de la Llagosta a disfressar-se durant aquest Carnaval tant atípic, afectat per la pandèmia de la Covid-19.

Els altres vídeos guanyadors han estat Poison Vs Flash de Jose Sánchez Conde, segon premi, dotat amb 130 euros; Teletrabajo plan de cada día de nhoa.disney, que s’ha endut els 100 euros del tercer premi; El Payaso Feliz de matinogales, premiat amb 80 euros; i els 60 euros del cinquè premi han estat per al vídeo Disney Monsters de reinax_cosplay.

A la categoria foto, els altres premiats han estat per torreblancapardo, per la disfressa Alicia y Cia, segon premi, dotat amb 100 euos; Baby Frida Khalo de rachelfdm, tercer premi, amb 80 euros; Granotes de Zoe Wallace, premiat amb 60 euros; i per últim, aleix_rc3, s’ha emportat els 40 euros del cinquè premi amb Dino.

Publicitat