Divendres, 19 abril 2024
9.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament organitzarà un Carnaval alternatiu virtual

La pandèmia de la Covid-19 farà que, aquest any, no se celebri el tradicional Carnaval. L’Ajuntament muntarà un Carnaval alternatiu virtual amb un concurs de disfresses. Les persones interessades hauran de publicar fotografies o ví­deos realitzats a la Llagosta al seu Facebook o Instagram entre els dies 11 i 16 de febrer amb l’etiqueta #ConcursCarnestoltesLaLlagosta21.

Un jurat escollirà les millors disfresses. Hi haurà cinc premis en metàl·lic per a la categoria de vídeo (entre 180 i 60 euros) i altres cinc per a les fotografies (entre 150 i 40 euros). Una mateixa persona no podrà rebre més d’un premi. Al concurs pot participar qualsevol persona empadronada a la Llagosta major de 16 anys. El jurat valorarà la interpretació i l’escena presentada i la qualitat i l’originalitat de la imatge. El veredicte es donarà a conèixer el dia 17 de febrer.

Les bases del concurs de disfresses es poden consultar en el següent enllaç: https://www.llagosta.cat/media/repository/recursos/bases_i_actes_concursos/Bases_Cocnurs_disfresses_Carnestoltes_2021.pdf

Publicitat

Publicitat

Més notícies