Dissabte, 20 abril 2024
18.7 C
La Llagosta

Convocada la tercera edició del Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les Dones

Les regidories d’Igualtat i Cultura de l’Ajuntament de la Llagosta, la Biblioteca de la Llagosta i Resistència Literària han convocat la tercera edició del Concurs de Microrelats del Dia Internacional de les Dones. Podran participar totes les persones que el dia 8 de març tinguin 16 o més anys. El tema del concurs és Les dones en temps de pandèmia. Els treballs poden ser realitzats en català o castellà i han de ser inèdits i originals.

Els microrelats tindran 200 paraules com a màxim. Cada persona participant podrà lliurar com a màxim un microrelat. El període d’entrega dels treballs estarà obert fins a l’1 de març. El lliurament s’haurà de fer a la Biblioteca o a l’adreça electrònica d’aquest servei: b.llagosta@diba.cat.

El jurat, format per la tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament, representants de Resistència Literària i de la Biblioteca, decidirà el guanyador i els dos finalistes. El lliurament dels premis es farà el 8 de març a les 19 hores al Centre Cultural. El millor relat tindrà com a premi 150 euros en metàl·lic. El segon premi serà de 75 euros i el tercer consistirà en un lot de llibres.

Les bases es poden consultar en el següent enllaç: https://www.llagosta.cat/media/repository/recursos/bases_i_actes_concursos/bases_3r_Concurs_de_microrelats_Dia_Internacional_de_les_Dones.pdf

Publicitat

Publicitat

Més notícies