Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament rep 123 sol·licituds per acollir-se als ajuts per als comerciants locals

Un total de 123 comerços han presentat les sol·licituds per acollir-se a les ajudes que ha aprovat l’Ajuntament de la Llagosta per als establiments de la nostra localitat que hagin patit o estiguin patint dificultats per la Covid-19, provocades pel tancament temporal dels seus negocis. El termini de presentació d’instàncies va finalitzar el 31 de desembre.

El límit màxim subvencionable és de mil euros per establiment. En funció del nombre de sol·licituds presentades i acceptades, es determinarà l’import exacte de la subvenció per establiment, atenent a l’import total de la partida dividit entre el nombre d’establiments acceptats. L’Ajuntament de la Llagosta destina 100.000 euros a aquests ajuts, que formen part del Pacte per la reconstrucció econòmica i social de la Llagosta.

Durant aquests dies, el Consistori està comprovant que les sol·licituds siguin correctes i reclamant, en cas que sigui necessari, la documentació que falti. Està previst que a principis de febrer, els comerciants ja puguin rebre els ajuts.

El regidor per la Reconstrucció econòmica i social de la Llagosta, Marc Ruiz, ha recordat que, amb aquesta mesura, “es tracta d’ajudar el comerç local en uns moments molt complicats”. Ruiz ha reiterat que l’Ajuntament “sempre estarà al costat del comerç de la Llagosta”.

Publicitat

Publicitat