Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

Gairebé 4.000 persones han participat en el cribratge intensiu de la Covid-19

Un total de 3.788 persones van participar en el cribratge intensiu contra la Covid-19 que va fer al Centre Cultural del 23 al 28 de novembre el Departament de Salut de la Generalitat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta. Només es van detectar vuit positius.

Aquesta actuació preventiva estava dirigida a la població asimptomàtica de més de 16 anys, amb la finalitat de frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària. A la Llagosta es van fer testos antigènics ràpids (TAR).

Per tal de fer el procés més àgil i evitar al màxim possible les cues, la citació de la població es va organitzar en funció de les seccions censals del municipi. Amb els cribratges intensius es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades ja que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn.

Publicitat

Publicitat