La consellera de Salut visita la Llagosta per comprovar el funcionament del cribratge intensiu

0
447

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha visitat aquesta tarda la Llagosta per comprovar el funcionament del cribratge intensiu contra la Covid-19 que es fa aquesta setmana al Centre Cultural. Vergés ha estat acompanyada per l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. La consellera ha parlat amb les persones responsables del dispositiu, que fa el Departament de Salut amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta.

L’alcalde ha aprofitat la visita de la consellera per recordar-li la importància de reobrir el servei d’urgències de l’ambulatori de la Llagosta. Sierra i Vergés han parlat també de la propera adjudicació de la redacció del projecte del nou Centre d’Atenció Primària de la nostra localitat.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí