Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

El ple aprova una modificació pressupostària de 60.000 euros, destinada a la promoció del comerç local

L’Ajuntament de la Llagosta destinarà 60.000 euros més per promocionar el comerç local, durant la campanya de Nadal. Aquesta xifra se suma als 100.000 euros anunciats fa uns dies per ajudar els comerciants locals que hagin patit o estiguin patint dificultats per la Covid-19, provocades pel tancament temporal dels seus negocis.

Els 60.000 euros que es destinaran al comerç local provenen d’una modificació pressupostària, que s’ha aprovat per unanimitat avui dimarts en una sessió extraordinària i urgent del ple. Aquesta modificació traspassa 60.000 euros de la partida de promoció econòmica, fins a la partida de comerç. Aquesta quantitat de 60.000 euros va lligada a un projecte impulsat per la regidoria de Comerç per promocionar el comerç local al Nadal. “Aquesta modificació pressupostària va lligada a un projecte de la regidoria de Comerç, que ha encapçalat l’alcalde. Servirà per ampliar les ajudes als comerciants i és un projecte que s’està treballant des de l’Ajuntament”, va explicar durant la sessió plenària la regidora d’Economia i Hisenda, Conchi Jiménez.

La modificació pressupostària deixarà la partida de promoció econòmica en uns 22.000 euros, segons va informar Conchi Jiménez. Aquesta quantitat, si no s’utilitza per a altres aspectes econòmics “es podria fer servir per a la compra de material informàtic dels nens i nenes que encara no tenen el material informàtic necessari per seguir les classes, ja que la Generalitat no ho ha fet arribar”, va dir la regidora d’Hisenda. Tanmateix, l’alcalde Óscar Sierra, va explicar que en cap cas es retallava la partida de promoció econòmica. “Hem obtingut un superàvit en la partida de la promoció econòmica amb una destinació per part de la Diputació de Barcelona amb el Servei Local d’Ocupació”, va aclarir Sierra.

La portaveu i regidora de La Llagosta En Comú + Llagosta, Eva Miguel va demanar que es fes un seguiment de les aportacions econòmiques que es facin als comerciants i, posteriorment, una valoració. La regidora d’Hisenda i l’alcalde van contestar a l’edil de l’oposició aclarint que l’Ajuntament té una comissió específica per fer seguiment de les accions en matèria d’ajuts per la Covid-19 i que l’equip de govern sempre analitza els projectes i serveis que es posen en marxa.

Pots tornar a veure la sessió plenària al canal Youtube de l’Ajuntament o escoltar-ho al podcast de Ràdio la Llagosta.

Publicitat

Publicitat