Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

Es prorroga el toc de queda fins al 23 de novembre

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest dilluns la pròrroga del toc de queda a Catalunya fins al 23 de novembre. Aquesta és una mesura que va aprovar divendres el Procicat i es continua aplicant per intentar evitar la propagació de la Covid-19.

D’aquesta manera es manté la prohibició de circular per la via pública entre les 22 hores de la nit i les 6 hores de la matinada, excepte si es tracta de desplaçaments essencials de motius laborals, quan no es pugui teletreballar; serveis sanitaris i socials; assistència sanitària i per anar a la farmàcia d’urgència, i la cura de persones grans, menors d’edat o persones dependents o especialment vulnerables. A més, es manté en la franja horària de 4 a 6 hores de la matinada poder passejar els animals de companyia durant el temps imprescindible, de manera individual; i els bars i restaurants poden prestar el servei a domicili fins a les 23 hores.

Publicitat

Publicitat