Dimecres, 24 abril 2024
13.3 C
La Llagosta

L’Escola d’Adults inaugura el curs amb una xerrada virtual sobre vida saludable

Una xerrada virtual sobre vida saludable va inaugurar el curs 2020-2021 del Centre de Formació d’Adults de la Llagosta. L’acte va tenir lloc ahir dimarts amb més d’una seixantena d’assistents.

La xerrada, amb el títol Vida saludable en temps de la Covid-19 es va idear amb l’objectiu de donar eines saludables a l’alumnat. El primer ponent, Ricard Díaz, que és psicoterapeuta, entrenador del desenvolupament personal i president de l’Associació Temps, va remarcar la necessitat de perdre la por a la por. “La por no ens ha de penalitzar, ens ha d’acompanyar a superar la situació”, explicava Ricard Díaz. Tot seguit, Alícia Sandel, dietista integrativa, especialista en alimentació saludable i benestar, va remarcar la necessitat de continuar amb una dieta saludable, evitant si teletreballes “la cafeïna perquè és un excitant, que ara si estem a casa, no ens fa bé perquè pot provocar-nos alteracions que no desitgem”.

L’últim ponent va ser Carles Quesada, fisioterapeuta especialitzat en rehabilitació de l’equilibri i el vertigen, que va recomanar “estar sempre en moviment perquè ens permet estar àgils, sigui quin sigui perquè fa que els músculs estiguin forts”.

Durant la jornada virtual també va participar l’exdirectora Isabel Soler, que es va acomiadar agraint la tasca del professorat i desitjant molta sort a l’alumnat.

Mig miler d’alumnes

L’Escola d’Adults té aquest curs 2020-2021 més de mig miler d’alumnes, que suposa una davallada pràcticament del 25% respecte al curs passat. El director del Centre de Formació de Persones Adultes, Abel Lacruz, creu que és a causa de l’actual situació sanitària. “Entenem que hi ha persones per la seva situació personal no s’ha inscrit, que ho entenem. Però tot i això, hi ha molts alumnes que han decidit venir”, diu Lacruz. A més, des d’aquest dilluns el curs fa el 50% de l’activitat lectiva presencial i l’altre virtual.

Publicitat

Publicitat

Més notícies