Dijous, 28 març 2024
19.3 C
La Llagosta

Nova reunió del gabinet de coordinació sobre el coronavirus

El gabinet de coordinació sobre el coronavirus de l’Ajuntament de la Llagosta s’ha reunit aquest matí al Saló de plens del Consistori. Aquest grup de treball està format per l’alcalde, regidors de l’equip de govern municipal i tècnics municipals.

Durant la reunió s’han validat les mesures per tornar a celebrar dijous el mercat ambulant. La setmana passada no es va poder fer perquè no es podia garantir el control de l’aforament, tal com marcaven les noves restriccions fixades per la Generalitat. 

Dijous, hi haurà un mínim de 15 persones que s’encarregaran de vigilar que es respectin les mesures de protecció de la Covid-19, controlar l’aforament i evitar aglomeracions. Les parades estaran ubicades en les zones habituals. Els cotxes hauran de ser retirats pel seus propietaris abans del començament del mercat ambulant. Una vegada celebrat el mercat, l’Ajuntament analitzarà el seu desenvolupament per veure si es manté en les mateixes condicions o és necessari reduir el nombre de parades.

El gabinet de coordinació també ha fet un seguiment de la situació epidemiològica a la Llagosta i del Centre d’Atenció Primària. També s’han posat sobre la taula diferents respostes als escenaris que es puguin donar properament.

Un altre dels temes que s’ha tractat és la celebració d’una Cavalcada de Reis segura, tot i que aquesta activitat dependrà de la situació que hi hagi en aquell moment.

Publicitat

Publicitat

Més notícies