Araceli de Luna presenta el seu nou llibre, ‘Voces y silencios’

0
276

L’escriptora Araceli de Luna té nou llibre amb Voces y silencios, que tracta de 17 relats amb temàtiques diverses de la vida quotidiana. La llagostenca va presentar el seu tercer llibre dijous al Centre Cultural, amb una vintena d’assistents.

Voces y silencios es va publicar el desembre del 2019 per Ediciones Fides i fins ara no s’ha pogut presentar.“S’havia de presentar un mes abans de Sant Jordi i ens van confinar. Fins ara que no he pogut i tenia moltes ganes de fer-ho”, admet l’autora, que destaca la bona rebuda del llibre de relats: “les crítiques són bones, fins i tot, m’han dit que els ha fet curt i que volien més”. Durant la xerrada, Araceli de Luna va admetre que treballa en un quart llibre, que serà de poemes.

El llibre de relats Voces y silencios es pot comprar amb un preu de 15 euros a la Llibreria Casas, de la Llagosta; la Gralla, de Granollers o l’Abacus, de Mollet. A més, està disponible en format format virtual per Amazon.

Publicitat