Divendres, 29 març 2024
19.4 C
La Llagosta

La prèvia


FUTBOL SALA
Sansur – FSU Llagostense A
El FS Unión Llagostense vol refer-se de la derrota a la primera jornada i ho intentarà aconseguir fora de casa, a la pista del Sansur, que la setmana passada va descansar. El conjunt llagostenc és penúltim, sense punts, del grup B de la Lliga Nacional.

Penya Esplugues – CD La Concòrdia
El CD La Concòrdia disputarà avui divendres l’últim partit amistós de la pretemporada i ho farà a la pista de l’AE Penya Esplugues, que milita a la Primera Divisió femenina. L’equip llagostenc ve de perdre el partit del dissabte passat contra l’Eixample, per 1 a 2.

FUTBOL
Atlètic Lliçà d’Amunt – CE La Llagosta

El CE La Llagosta inicia una nova temporada a la Quarta Catalana, sota la direcció de José Bermejo i Manuel Iglesias. L’equip llagostenc està al grup 11 i té com objectiu lluitar per l’ascens. El primer duel de la temporada serà al camp de l’Atlètic Lliçà d’Amunt.

HANDBOL
Joventut Handbol
Descansa.

PETANCA
Ca n’Anglada – Petanca femení
El sènior femení encadena quatre victòries i és líder en solitari del grup 3 de la Segona Catalana amb 12 punts. Les llagostenques visitaran diumenge la pista de Ca n’Anglada, que és penúltim amb tres punts.

Pomar – Petanca masculí A
El sènior masculí A ve de perdre i necessita guanyar per sortir de la zona baixa. L’equip ocupa l’antepenúltim lloc del grup 2 amb tres punts. Diumenge visita el Pomar, que és cinquè amb quatre punts.

Petanca masculí B – Perpetuenc
El sènior masculí B de la Llagosta segueix sense guanyar cap partit i és cuer sense punts, de la Quarta Catalana. Diumenge rebrà a les Pistes Municipals de Petanca el Perpetuenc, cinquè amb quatre punts.

Consulta el protocol Covid-19 per a les instal·lacions esportives municipals en aquest enllaç.

Publicitat

Publicitat

Més notícies