Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Les Escoles d’Iniciació Esportiva comencen els entrenaments

Des d’aquest dilluns, les Escoles d’Iniciació Esportives (EIE) han començat els entrenaments de la temporada 2020-2021. Les EIE estan organitzades pel Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure, amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta, i ofereix Iniciació a l’Esport, Futbol Sala, Voleibol i Esport Adaptat per a persones amb diversitat funcional.

Tot i haver començat ja els entrenaments de les Escoles d’Iniciació Esportives, les inscripcions encara es poden fer telemàticament a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. De forma excepcional, també es realitzen a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. En aquest darrer cas s’ha de demanar una cita prèvia a través de la Seu  Electrònica o trucant al telèfon 93 560 39 11. El preu de la matrícula és de 25 euros. La quota mensual és de 24 euros, excepte l’esport adaptat, que té una quota de 10 euros al mes. Hi ha un descompte del 10 % per al segon germà inscrit i d’un 20 % per als posteriors. Per a més informació es pot trucar al telèfon 629 451 178.

Mesures davant la Covid-19

Les activitats es desenvoluparan seguint els protocols establerts davant la pandèmia de la Covid-19. Higiene de mans i del material que es faci servir, entrades i sortides esglaonades, grups reduïts i altres mesures complementàries. “Sempre hem pensat que a la Llagosta s’ha d’oferir esport i creiem que és millor un esport controlat dins d’una instal·lació, que no pas al carrer sense vigilància. Hem arrencat aquesta setmana les EIE i esperem que de mica en mica les famílies tinguin la confiança que estem fent bé les coses”, explica el regidor d’Esports, Antonio García Robledo, que afegeix que s’ha establert un protocol sanitari per evitar la propagació del coronavirus.

Els infants de 2n a 4t de Primària que facin futbol sala entrenaran els dimecres i divendres, de 17.45 a 19 h, i els de 5è i 6è ho faran dilluns i dijous en el mateix horari. L’horari reservat per al voleibol és dimarts i dijous, els escolars de 4t a 6è de Primària entrenaran de 17.45 a 19 h i els de 1r a 4t d’ESO, de 19 a. 15 a 20.30 h. Iniciació esportiva, per a infants de P5 i 1r de Primària, tindrà activitat dimarts i dijous de 18 a 19 h. Per últim, els nois i nois d’esport adaptat entrenaran dilluns i dimecres de 19 a 20 h. Totes les activitats es faran al CEM El Turó, excepte iniciació esportiva, que es desenvoluparà al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies