Dimarts, 23 abril 2024
7.5 C
La Llagosta

Un centenar d’empreses opten a la redacció del projecte del nou ambulatori de la Llagosta

La Generalitat ha rebut un centenar d’ofertes d’estudis d’arquitectes en el Concurs de projectes per a la redacció del projecte bàsic, el projecte executiu i la posterior direcció d’obra del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Llagosta. S’ha ampliat fins al 10 de setembre la data de comunicació d’esmenes de la licitació. Després, es farà l’adjudicació.

El pressupost de la licitació és de 443.408,27 euros. La durada del contracte serà de set mesos. El dia 3 de febrer, el Servei Català de la Salut va acordar encarregar a Infraestructures.cat la redacció del projecte de construcció del nou ambulatori de la Llagosta.

L’Ajuntament de la Llagosta va cedir al Servei Català de la Salut de la Generalitat part de l’espai situat darrere de l’edifici Consistorial entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i els carrers del Mercat i de Jaume Balmes. En aquest terreny, la Generalitat construirà un ambulatori de 1.700 metres quadrats i substituirà l’actual, que va ser inaugurat el 1987 i ja està totalment desfasat a causa de l’augment de població que ha experimentat la Llagosta des d’aleshores.

Els terrenys cedits a la Generalitat, amb una superfície de 860,70 metres quadrats, van ser qualificats com a equipament sanitari-assistencial mitjançant una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística aprovada definitivament pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Ara, la Generalitat haurà d’encarregar el projecte i, posteriorment, adjudicar la construcció de l’ambulatori nou.

Publicitat

Publicitat

Més notícies