Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

L’alcalde demana a la Generalitat més recursos per normalitzar la situació de l’ambulatori

L’alcalde de La Llagosta, Óscar Sierra, ha enviat avui una carta a la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, sol·licitant la posada en marxa de les urgències nocturnes del CAP de la Llagosta tal com estaven abans de la crisi sanitària. Sierra demana també una major dotació de personal sanitari per millorar l’atenció i recuperar tots aquells casos de malalts crònics als quals no s’està fent seguiment.

A l’escrit, l’alcalde trasllada a la consellera el malestar de la ciutadania de la Llagosta amb els serveis de salut que actualment s’ofereixen al Centre d’Atenció Primària del nostre municipi. Sierra li explica que, diàriament, rep moltes queixes de veïns i veïnes que no reben l’atenció necessària.

“Com a alcalde, haig de defensar els drets i interessos de la meva ciutadania i, en aquests moments, l’atenció sanitària ordinària és percebuda pels meus conciutadans com a molt deficitària”, s’indica en un dels paràgrafs de la carta.

L’alcalde creu que, tenint en compte que estem davant d’una situació que s’allargarà en el temps, és hora de normalitzar alguns serveis que ara mateix estan impedint una atenció sanitària correcta a diferents col·lectius com són les persones amb malalties cròniques.

Publicitat

Publicitat