Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Consens per a la cancel·lació de Festa Major de la Llagosta 2020

Davant de la impossibilitat de poder realitzar una celebració amb garanties sanitàries, l’Ajuntament de la Llagosta ha decidit finalment suspendre la Festa Major prevista per al mes de setembre. L’acord es va prendre en una reunió de tots els grups municipals celebrada a principis d’aquesta setmana. Tots els portaveus van coincidir en que no se celebri l’edició d’enguany i que el pressupost previst per a la Festa Major es destini al Pla de reconstrucció econòmica i social de la Llagosta per la crisi provocada per la Covid-19.

La decisió arriba després d’un llarg període de converses entre l’Ajuntament i les entitats del municipi. Responsables municipals havien mantingut una trobada telemàtica fa unes setmanes amb les entitats locals i en aquella reunió també es va manifestar que no es donaven les condicions per celebrar la festa tal com la coneixem. Posteriorment, l’Ajuntament va enviar a les associacions una enquesta sobre aquest tema, que van contestar 28 entitats. La majoria es mostraven a favor que aquest any no s’havia de celebrar la Festa Major.

Ara, l’Ajuntament estudiarà amb les entitats la possibilitat de fer durant els dies en els quals s’havia de celebrar la Festa Major algunes activitats de petit format i amb un aforament reduït.

Publicitat

Publicitat