Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament estudia la viabilitat de la Festa Major amb les entitats

L’alcalde Óscar Sierra s’ha reunit aquest divendres amb una quarantena d’entitats telemàticament per parlar de l’activitat associativa del municipi dels mesos vinents. Durant la trobada virtual, un dels punts tractats ha estat la Festa Major 2020, l’ajornament de la Mostra d’Entitats al 2021 i el calendari d’activitats de les setmanes vinents.

Durant la trobada, l’alcalde ha explicat que la Festa Major del setembre no es podrà celebrar tal com s’ha fet fins ara, com per exemple, amb activitats amb la participació de molta gent. “Una Festa Major sense gent, sense aglomeracions, sense abraçades…. per a mi no és una Festa Major. Tot i que, es poden muntar alternatives”, ha dit l’alcalde a les entitats. En aquest sentit, les associacions llagostenques han dit la seva i les participants han coincidit en afirmar en la dificultat del moment per tirar endavant la festivitat. Tot i això, l’Ajuntament seguirà estudiant les properes setmanes la viabilitat de la festivitat amb les entitats i les alternatives.

A més, durant la conversa virtual s’ha explicat que la Mostra d’Entitats, que s’havia de celebrar el 6 de juny, s’ajorna fins al 2021, i que el calendari d’activitats que havien estat programades per a les setmanes vinents se seguiran veient alterades per l’actual situació de la Covid-19.

Publicitat

Publicitat