Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

La nit del dijous es farà un tractament fitosanitari en l’arbrat urbà

Demà dijous, 11 de juny, de 22 a 6 hores, es realitzaran diferents actuacions de tractament fitosanitari de l’arbrat urbà a la Llagosta. Es tracta de diferents tractaments per al control dels insectes xucladors de saba i els taladres de les palmeres, que aniran a càrrec de l’empresa Alemany Fitosanitaris.

Les actuacions pel tractament fitosanitari no presenten un termini de seguretat després de la seva aplicació i, per tant, la reentrada de la ciutadania a la zona tractada pot ser immediata una vegada s’hagi assecat. Els principis actius que s’utilitzaran són l’acetamiprid (20%) i l’oli de parafina (65,4%).

Com a mesura de precaució, es recomana retirar aliments i roba de les terrasses i balconades de les zones a tractar per si hi ha deriva aèria provocada pel vent i tancar les finestres.

Pots consultar el pla de treball i documentació pels xucladors de saba en aquest enllaç i el treball de taladres a les palmeres en aquest enllaç.

Publicitat

Publicitat