Dimecres, 07 desembre 2022
14.6 C
La Llagosta

Tractament fitosanitari dels arbres del municipi

Avui, entre les 22 i les 6 hores, es realitzaran diferents actuacions de tractament fitosanitari de l’arbrat urbà a la Llagosta. Es tracta de diferents tractaments per al control dels insectes xucladors de saba, dels taladres de les palmeres i la Lymantria del pi, que aniran a càrrec de l’empresa Alemany Fitosanitaris. Aquestes actuacions no presenten un termini de seguretat després de la seva aplicació i, per tant, la reentrada de la ciutadania a la zona tractada pot ser immediata una vegada s’hagi assecat.

Com a mesura de precaució, es recomana retirar aliments i roba de les terrasses i balconades de les zones a tractar per si hi ha deriva aèria provocada pel vent i tancar les finestres. Els principis actius que s’utilitzaran són: Acetamiprid 20% i Azadiractin 3,2%.

El pla de treball i documentació annexa es pot consultar a l’apartat de documentació del següent enllaç ow.ly/mfXE30oT3IA

Publicitat

Publicitat