Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania amplia l’horari d’atenció presencial

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) amplia des d’aquest divendres el seu horari d’atenció presencial amb cita prèvia. A partir d’ara es podrà demanar hora de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 h, trucant al telèfon 93 560 39 11.

L’OAC mantindrà l’atenció telefònica i el suport per poder fer els tràmits de manera telemàtica. Els veïns i veïnes de la nostra localitat poden fer a través del web de l’Ajuntament pràcticament tots els tràmits municipals, des d’un certificat d’empadronament fins una autorització per ocupar la via pública passant per una llicència d’obres o la sol·licitud del certificat digital idCAT. Aquests tràmits es poden fer d’una manera àgil en qualsevol moment del dia.

Bonificació bús

Dilluns vinent, 8 de juny, l’OAC dedicarà la jornada a dispensar els bitllets d’autobús bonificat. Les persones que tinguin adjudicada aquesta tarifa poden passar per l’Ajuntament, de 9.30 a 13.30 h, sense necessitat de demanar cita prèvia. Posteriorment, els bitllets es repartiran els dilluns, de 9.30 a 10.30 h, també sense cita prèvia.

OMIC

Un servei que tornarà a obrir serà l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor. Per sol·licitar hora caldrà trucar al telèfon de l’Ajuntament, el 93 560 39 11. El servei amb cita prèvia s’atendrà els dilluns i els dimecres en horari de matí.

Publicitat

Publicitat