Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Desbrossament dels terrenys de Can Xiquet

L’empresa Parcs i Jardins de Catalunya farà avui i demà els treballs de neteja dels terrenys de Can Xiquet per encàrrec de l’Ajuntament de la Llagosta. Aquesta operació també es realitzarà al Viver Municipal que hi ha al costat.

L’empresa farà les tasques de desbrossament dels terrenys i també retirarà els residus que hi hagi. El pressupost d’aquesta actuació es de gairebé 1.900 euros.  L’Ajuntament abonarà en primera instància la factura del desbrossament corresponent a la zona de Can Xiquet i, posteriorment, reclamarà l’import a la Junta de Compensació de Can Xiquet, que és la responsable de mantenir nets aquests terrenys urbanitzables.

Les tasques de desbrossament del Viver Municipal costaran 290 euros.

Publicitat

Publicitat