L’Ajuntament fa treballs de manteniment a Can Xiquet i al viver

0
110

L’Ajuntament ha començat avui el desbrossament de Can Xiquet i la zona del viver situada a prop del Cementiri Municipal. Una empresa està realitzant aquestes tasques que està previst que finalitzin demà.

El desbrossament de les dues zones té un pressupost de 1.028,5 euros. Els treballs els porta a terme l’empresa Futur Ecològic SL. L’Ajuntament abonarà en primera instància la factura del desbrossament corresponent a la zona de Can Xiquet i, posteriorment, reclamarà l’import a la Junta de Compensació de Can Xiquet, que és la responsable de mantenir nets aquests terrenys urbanitzables.

Aquesta és la segona neteja que es fa de Can Xiquet. Al mes d’octubre passat es van desbrossar i netejar els 15.800 metres quadrats que ocupa aquest sector. L’actuació que es porta ara permetrà mantenir la zona en bones condicions.

Publicitat