Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

Creu Roja ha atès ja més d’un miler de persones al Baix Vallès

Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès, continua atenent a les persones més necessitades amb el Pla RESPON als municipis de Mollet del Vallès, la Llagosta, Parets del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Martorelles, Santa Maria de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles. Des de l’inici de l’emergència, ha arribat a 1.044 beneficiaris en més de 1.500 intervencions, coordinades en tot moment amb les administracions locals dels municipis.

Més de la meitat de les demandes vénen de persones amb edats entre els 31 i 65 anys. La principal demanda és de productes de primera necessitat, com productes alimentaris, de higiene i neteja de la llar, així com algun acompanyament o recollida de medicaments a les farmàcies de les persones de risc o gent gran.

També ha realitzat més de 1.214 trucades de seguiment als seus usuaris més vulnerables per recordar les mesures de prevenció i pautes a seguir durant el confinament, i detectar necessitats bàsiques. Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès compta amb un equip de 72 persones entre voluntariat i personal tècnic per donar resposta a totes les demandes i necessitats.

L’entitat agraeix molt les aportacions econòmiques rebudes per part d’empreses i particulars, que ajuden a seguir poder donant suport als més necessitats. Si algú vol fer alguna aportació econòmica de forma puntual per la situació d’emergència, pot contactar a través del correu electrònic eduard.cortes@creuroja.org , o trucant al telèfon 935445356 de 10 h a 14 h.

Publicitat

Publicitat