Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament reparteix mascaretes per al transport públic

L’Ajuntament de la Llagosta ha repartit aquest matí 45 mascaretes de forma gratuïta a les persones que anaven a agafar el transport públic a l’estació de tren i a les parades de bus del centre i de la riera Seca. Agents de la Policia Local, voluntaris i Protecció Civil s’han encarregat de lliurar aquests elements de protecció entre les 7 i les 9 del matí.

El repartiment de mascaretes es farà també demà en el mateix horari i als mateixos llocs. Les persones que treballin en el torn de tarda i facin servir el transport públic poden anar a la Comissaria de la Policia Local a recollir mascaretes,

Agents de la Policia Local van anar a recollir ahir per a la nostra població 2.500 mascaretes de les que ha facilitat el Govern espanyol. Des d’avui, és obligatori fer servir mascaretes al transport públic.

Publicitat

Publicitat