Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament reobre el Gos Parc, ampliat i millorat

Aquest migdia, ha estat reobert el Gos Parc, que l’Ajuntament de la Llagosta ha millorat i ampliat. L’empresa Plamar del Maresme ha estat l’encarregada de fer l’obra amb un pressupost de 13.713,27 euros. Aquest matí, operaris de les brigades municipals d’obres i de jardineria han fet els darrers treballs i, després, la instal·lació ha estat reoberta.

El Gos Parc, ubicat al Parc Popular, passa a tenir una superfície de 774 metres quadrats (abans ocupava un espai de 426 metres quadrats). Les obres també han inclòs la substitució de la tanca de delimitació del Gos Parc, que ara més alta i més resistent. També s’ha renovat el sauló, ja que és obligat substituir-lo periòdicament per motius d’higiene.

Dins del Gos Parc hi ha a una font i dos bancs perquè els propietaris dels gossos puguin seure.

Publicitat

Publicitat

Més notícies