Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament ampliarà i millorarà el Gos Parc

L’Ajuntament de la Llagosta ha adjudicat a l’empresa Plamar del Maresme l’amplicació i millora del Gos Parc. Les obres començaran en un parell de setmanes, tindran una període d’execució d’un mes i costaran 13.713,27 euros.

El Gos Parc, ubicat al Parc Popular, passarà a tenir una superfície de 774 metres quadrats (ara ocupa un espai de 426 metres quadrats). Les obres també contemplen la substitució de la tanca de delimitació del Gos Parc, que serà més alta i més resistent que l’actual. També es farà la renovació del sauló, ja que és obligat substituir-lo periòdicament per motius d’higiene.

Una vegada finalitzada l’obra, dins del Gos Parc estarà la font i dos bancs perquè els propietaris dels gossos puguin seure.

El regidor de Via Pública i Equipaments, Jordi Jiménez, ha indicat que amb aquesta reforma “es donarà un millor servei als usuaris del Gos Parc”. “La tanca serà més alta i l’espai serà més gran”, ha destacat Jiménez.

El Gos Parc de la Llagosta es va posar en marxa durant el mes de febrer del 2017.

Publicitat

Publicitat

Més notícies