Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

La deixalleria de la Llagosta reobrirà el 4 de maig

La deixalleria comarcal de la Llagosta tornarà a obrir el dia 4 de maig. Aquest servei ha estat tancat durant les darreres setmanes per la pandèmia del Covid-19.

De moment, la deixalleria de la nostra localitat obrirà tres dies a la setmana: dilluns, de les 16 a les 19 hores, i dimecres i divendres, de les 8.30 a les 14 hores.

El Consorci de Residus del Vallès Oriental ha pres la decisió de reobrir les deixalleries després que l’Agència de Residus deixés en mans dels consorcis i dels consistoris la possibilitat de recuperar l’activitat i després de consensuar-ho amb els representants dels ens consorciats. Aquesta reobertura serà en unes condicions especials per seguir les indicacions de seguretat entorn al Covid-19. De les 25 deixalleries que hi ha al Vallès Oriental, se n’obren 24. Totes excepte la de Granollers Nord. Les deixalleries obriran tres dies per setmana menys Granollers Sud i Mollet, que n’obriran sis.

Hi haurà dos operaris per deixalleria, un per atendre als usuaris i l’altre per regular l’accés. Només es permetrà l’entrada d’un usuari per deixalleria en cotxe. Els usuaris hauran de dipositar els residus seguint les indicacions dels operaris.

Des del Consorci de Residus, es remarca la necessitat d’un ús responsable de les instal·lacions per poder atendre el màxim d’usuaris i usuàries. Es demana, per tant, que es portin els residus degudament classificats i els mobles i voluminosos, desmuntats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies