Dimecres, 22 març 2023
15.1 C
La Llagosta

L’Ajuntament promou una aplicació gratuïta per combatre el sedentarisme

L’Ajuntament de la Llagosta posa a disposició de la ciutadania una aplicació per fer exercici i combatre el sedentarisme durant el confinament. Aquesta iniciativa és possible gràcies al projecte Muviment, que ha estat desenvolupat per les empreses TECH friendly i RUNNEA.

Les persones que vulguin gaudir d’aquest servei gratuït durant vuit setmanes han de donar-se d’alta al següent enllaç: https://www.muviment.com/training/llagosta/#!/signin. L’usuari introdueix les seves dades de sexe, pes, altura, edat i lesions o malalties. En funció d’aquestes variables, el sistema podrà escollir un pla d’activació esportiva diferent per a cada individu.

Els plans d’entrenament, totalment personalitzats, es poden realitzar mitjançant telèfon mòbil, ordinador o tauleta. L’aplicació permet escollir entre diferents hàbits de mobilitat (poc actiu, actiu i molt actiu). També, es pot personalitzar la rutina d’entrenament en funció del moment del dia en el qual cadascun tingui disponibilitat per fer exercici.

Publicitat

Publicitat

Més notícies